Jääkaapin ovessa on lista tekemättömistä töistä, opiskelu- tai työtehtävät jäävät aina viime tippaan ja omat rakkaat harrastukset ovat muisto vain, kun aika ei yksinkertaisesti enää riitä. Kuulostaako tutulta?

Tämä verkkovalmennus on tarkoitettu Sinulle,  joka taistelet joka päivä aikaa vastaan.

Joten mikäli Sinusta tuntuu siltä, että arjen pyörittäminen on ainaista tulipalojen sammuttelua, älä aikaile vaan hyppää mukaan valmennukseen.

Tästä valmennuksesta saat apua niin työhön, opintoihin kuin vapaa-aikaan liittyvään ajanhallintaan. 

Ja jos nyt vilahti mieleen ajatus, että “ei minulla ole tällaiseen aikaa”, niin kyllä Sinulla on. Sinulla ei vain välttämättä ole taitoa järjestää aikaa, mutta sitä varten tämä valmennus on kehitetty. Nyt on paras hetki lopettaa ajan tuhlaaminen. Olethan mukana?

Valmennus vastaa seuraaviin kysymyksiin:

 • Kuinka järjestellä arki niin, että se rullaa kuin itsestään.
 • Miten priorisoida arjen tehtävät järkevästi ja rytmittää tehtävien teko, jotta niihin ei uppoaisi liikaa aikaa. 
 • Kuinka tehostaa työntekoa mentaliteetilla; tee vähemmän, saa aikaan enemmän
 • Miten hoitaa pakolliset arjen askareet, kuten pyykinpesu, kaupassa käynti tai ruuan laitto mutkattomasti mieltä rasittamatta
 • Kuinka raivata aikaa terveyttä edistäville tekijöille, kuten liikunnalle ja unelle
 • Miten epätäydellinen suorittaminen voi olla joskus täydellistä ja aikaa säästävää

Valmennus perustuu kehittämäämme SAAPAS-malliin ja etenee loogisesti rakentaen uusia taitoja edellisten päälle. SAAPAS valikoitu siksi, että me kaikki tarvitsemme aina silloin tällöin pienen potkun takapuoleen, jotta saamme asioita tehdyksi ja SAAPAS antaa sinulle sen potkun.

Käydäänpä läpi, mitä SAAPAS-malli pitää sisällään:

S = selvitä tavoitteet. Minkä syyn vuoksi haluat järkevöittää ajankäyttöäsi. Haluatko kenties lisää aikaa omille harrastuksillesi vai haluatko vain yksinkertaisesti saada aikaan enemmän. Kun tavoitteet ovat selvät, on ajan järjestäminen huomattavasti helpompaa

A = aikasyöpöt. Huomattavan paljon aikaa hallitsevia pieniä asioita, joita ei arjen tiimellyksessä välttämättä osaa edes huomioida. Opit taklaamaan oman arkesi aikasyöpöt.

A = aloittaminen hankaluus, tuo ahdistusta ja inhottavaa oloa aiheuttava arjen harmi. Opit, kuinka on mahdollista tarttua toimeen sen suurempia tunnekuohuja ja saat asiat oikeasti tehdyksi.

P = priorisointi. Osa ajasta menee sellaiseen puuhaan, jonka voisi todellisuudessa jättää kokonaan tekemättä. Opit priorisoimaan tekemättömiä töitä, mutta toisaalta myös jättämään asioita kokonaan tekemättä.

A = aikataulutus. Yleinen harhaluulo on, että aikataulutus eli suunnitteleminen vie aikaa, mutta se päinvastoin vapauttaa sitä. Opit, kuinka suunnitella oma arki rullaamaan entistä kitkattomammin.

S = seuranta. Ajanhallinnasta on hyötyä vain jos se muodostuu tavaksi. Opit seuraamaan omien taitojen kehittymistä ja estämään tässä valmennuksessa opittujen taitojen unohtamisen.

Valmennusta käydään 12 viikon ajan ja joka viikko saat uusia tehtäviä arjen ajanhallinnan tueksi. 12 viikkoa voi tuntua pitkältä ajalta, mutta haluan, että uudet ajanhallinnan tavat juurtuvat mahdollisimman tiukasti arkeesi…ja uusien tapojen omaksuminen vie aikaa. Pienet päivittäiset tavat muuttavat pitkällä tähtäimellä elämäsi.  Ajanhallinta on tekniikkalaji, mutta ennen kaikkea tapa tehdä asioita. 

Valmennusta käydään helppokäyttöisellä valmennusalustalla ja voitkin käydä valmennusta mihin aikaan tahansa, missä paikassa haluat ja millä laitteella sinulle parhaiten sopii. Harjoitusmateriaalit ovat ladattavia ja jäävät Sinun omaan käyttöösi, joten voit palata niihin aina silloin, kun itse haluat. 

Valmennus sisältää:

 • 12 viikon valmennuksen, jonka aikana pääset opettelemaan uusia tekniikoita ajanhallintaan.
 • Motivoivan valmennusalustan, jossa voit seurata omaa edistymistäsi
 • Lukuisia harjoitteita ja työkaluja , jotka jäävät sinun käyttöösi myös valmennuksen jälkeen
 • Tietoa, joka auttaa sinua niin kotona, harrastuksissa kuin työpaikallakin
 • Kurssialustan kysy ja vastaa -palstan, josta saat tarvittaessa apua niin minulta valmentajana, kuin ja muiden kurssikävijöiden vertaistuen. 

Voit hypätä valmennukseen seuraavanlaisesti:

 1. Lunasta valmennuksesi ohessa olevasta ostonapista. Linkki vie sinut MakiaMentalin omaan verkkokauppaan, josta voit suorittaa ostoksen loppuun.
 2. Saat saman tien ilmoittamaasi sähköpostiin varmistuksen oston suorittamisesta ja valmennuksen lunastamisesta
 3. Lähetämme Sinulle sähköpostitse ohjeet valmennusalustalle edellisenä päivänä, ennen valmennuksen alkua.
 4. Valmennus alkaa sunnuntaina 1.4 ja aloituksen jälkeen saat joka viikko 12 viikon ajan tehtäviä ja materiaalia valmennuksesta ajanhallinnan opettelun tueksi. Osa materiaaleista ovat täytettäviä lomakkeita ja analyyseja, osa on tekstimuodossa ja osa videomateriaalia. Näin valmennus pysyy Sinulle mielenkiintoisena ja monipuolisena myös oppimisen kannalta. Aina uuden aihemoduulin auettua kurssialustalle, lähetämme sinulle muistutusviestin sähköpostiin. Näin valmennus ei pääse unohtumaan kesken arjen kiireiden. 

VALMENNUKSISSAMME ON TYYTYVÄISYYSTAKUU

Mikäli sinä et ole valmennukseen tyytyväinen, emme mekään ole!

Saat rauhassa tutustua valmennusmateriaaliin 3 vrk ajan ja mikäli et ole näkemääsi tyytyväinen, palautamme rahasi täysimääräisenä. Haluamme ainoastaan perustelut, miksi et halua jatkaa ja näin voimme kehittää valmennustamme edelleen yhä paremmaksi. 

12 viikon valmennuksen hinta on yhteensä 119€

Share This