Kaaoksesta kontrolliin

Tämä on valmennus Sinulle, joka juokset päivästä toiseen kellon perässä, kasaat tekemättömiä töitä yhä suuremmaksi kasaksi ja tuskailet, että millekään mukavalle tekemiselle ei ole enää aikaa. 

Tässä verkkovalmennuksessa annamme sinulle työkalut arkesi järjestämiseen niin, että et pelkästään saa töitäsi tehtyä tehokkaammin, mutta kykenet myös järjestämään aikaa puhtaalle jouten ololle. Me kutsumme sitä kattoon syljeskely-ajaksi.

Valmennus kestää 12 viikkoa ja voit käydä sitä täysin ajasta ja paikasta riippumatta. 

Seuraava valmennus alkaa 1.4.2018

Tutustu valmennukseen tarkemmin tästä

Taklaa tunnesyöminen

Me kaikki tunnesyömme joskus. Katsomme televisiota ja syömme, ajamme pitkää matkaa autolla ja syömme, syömme karamellipussin tyhjäksi, vaikka olo on jo hieman huono. Me emme siis aina syö fysiologiseen energiantarpeen vuoksi, vaan ihan muista syistä. Meillä voi olla tylsää tai ikävää, myös lohdukkeena ruoka toimii mainiosti. 

Eikä se haittaa, niin kauan kun se ei vaikuta elämäämme negatiivisella tavalla. Mutta mikäli se sinun elämääsi vaikuttaa, tämä verkkovalmennus on sinua varten. 

Kuuden viikon ajan tutustumme syömiseen, käymme tyypillisiä tunnesyömisen piirteitä läpi ja harjoittelemme sitä, kuinka tunnesyömistä on mahdollista oppia hallitsemaan. 

Seuraava valmennus alkaa 1.2.2018

Tutustu valmennukseen tarkemmin täältä

Share This