HUOM!! ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

Me kaikki tunnesyömme joskus. Katsomme televisiota ja syömme, ajamme pitkää matkaa autolla ja syömme, syömme karamellipussin tyhjäksi, vaikka olo on jo hieman huono. 

Me emme siis aina syö fysiologisen energiantarpeen vuoksi, vaan ihan muista syistä. Ne muut syyt voivat olla päivän tylsyys tai ikävä toisen ihmisen luo, myös ikävästi menneen päivän lohdukkeena ruoka toimii mainiosti. 

Eikä se haittaa niin kauan, kun se ei vaikuta elämäämme negatiivisella tavalla. Mikäli se sinun elämääsi kuitenkin vaikuttaa -tavalla tai toisella- tämä verkkovalmennus varmasti auttaa tilanteessasi eteenpäin. 

Taklaa tunnesyöminen -verkkovalmennus alkaa 1.8 ja materiaalit ovat heti kurssin avauduttua saatavillasi. Voit käydä valmennusta siinä tahdissa ja järjestyksessä, kuin itse haluat. Valmennuksen avulla pääset tutustumaan omaan syömiseesi ja opit tunnistamaan ne piirteet tunnesyömisessä, jotka mahdollisesti aiheuttavat ongelmia. Voihan nimittäin olla, että et edes kärsi tunnesyömisestä, vaan kyse on ihan jostain muusta. Pääset valmennuksen avulla käymään tyypillisiä tunnesyömisen piirteitä läpi ja harjoittelemme sitä, kuinka tunnesyömistä on mahdollista oppia hallitsemaan. 

Valmennus vastaa seuraaviin kysymyksiin:

 • Mitä tunnesyöminen on ja miten sen voi tunnistaa
 • Miten muut ihmiset vaikuttavat tunnesyömiseen
 • Mitkä tunteet saavat syömään
 • Miten “lapasesta” lähtenyt syöminen on mahdollista pysäyttää
 • Onko itsekurin käyttö ainoa tapa lopettaa tunnesyöminen
 • Miten mitättömiltä tuntuvat teot vaikuttavat suuresti syömiskäyttäytymiseen ja tunnesyömiseen
 • Onko tunnesyöminen aina haitallista vai voiko se olla myös hyödyksi
 • Mistä syömisen halun tunne kumpuaa ja miten opin hallitsemaan syömiseen liittyviä tunteita
 • Miten myötätunto itseään kohtaan vähentää tunnesyömistä

Valmennuksen hinta: 29€

Valmennusta käydään helppokäyttöisellä verkkoalustalla ja kirjautumisen jälkeen voit käydä kurssia täysin ajasta ja paikasta riippumatta, millä älylaitteella tahansa. Valmennus on jaettu kymmeneen aiheosioon ja jokaiseen aiheeseen pääset tutustumaan käytännön harjoitusten kautta. Saat kaikki materiaalit heti käyttöösi ja voit käydä sisältöä läpi siinä järjestyksessä, kuin itsestäsi tuntuu parhaalta. Käytännön tehtävien avulla, sinun on mahdollista ymmärtää omaa syömistäsi entistä paremmin.

En lupaa, että valmennuksen aikana tulisit täysin muuttamaan toimintatapojasi syömisen suhteen, mutta se on hyvä alku oman syömisen ymmärryksen ja tiedostamisen herättelyyn, jolloin vaikutuksetkin kantavat koko loppuelämän. Tunnesyömisen hallinta on tekniikkalaji ja syömisen tekniikkaa on mahdollista opetella vain nimenomaan käytännön harjoittelun kautta. Tähän harjoitteluun annan sinulle aputehtäviä, joiden avulla pääset tunnesyömisen käsittelyssä eteenpäin.

Verkkoalusta on sinulla käytössäsi yhden kuukauden ensimmäisen kirjautumisen jälkeen. Voit kuitenkin ladata kaiken sisällön omalle koneellesi, jolloin valmennusmateriaalit jäävät omaan käyttöösi ja voit palata niihin aina silloin, kun itse haluat. 

Valmennus sisältää:

 • 4 viikon valmennuksen, jonka aikana pääset opettelemaan uusia tekniikoita tunnesyömisen hallintaan.
 • Motivoivan valmennusalustan, jossa voit seurata omaa edistymistäsi
 • 10 aiheosioon jaettuja harjoitteita ja työkaluja, jotka jäävät sinun käyttöösi myös valmennuksen jälkeen
 • Tietoa, joka auttaa sinua tunnesyömisen lisäksi, myös muissa syömiseen liittyvissä pulmatilanteissa
 • Kommentointi -palstan, jossa voit halutessasi keskustella muiden kurssikävijöiden kanssa ja saada vertaistukea. 

Voit hypätä mukaan valmennukseen seuraavanlaisesti:

 

 1. Lunasta valmennuksesi oikealla olevasta ostonapista. Linkki vie sinut verkkokauppaan, josta voit suorittaa ostoksen loppuun.
 2. Saat vuorokauden sisään ilmoittamaasi sähköpostiin varmistuksen valmennuksen lunastamisesta.
     Varmistathan, että antamasi sähköpostiosoite on oikea. 
 3. Lähetämme Sinulle sähköpostitse ohjeet valmennusalustalle kirjautumiselle.
 4. Valmennus alkaa lauantaina 1.8.2020 ja saat koko materiaalin heti käyttöösi. 

HUOMIO!!!

Verkkokurssillamme on viiden(5) vuorokauden tyytyväisyystakuu. Voit siis rauhassa tutustua valmennuksen sisältöön ja jos et syystä tai toisesta ole tyytyväinen, palautan rahasi takaisin. 

Share This