Psyykkisen valmennuksen perusteet -koulutus antaa perusvalmiudet valmentaa psyykkisiä valmennusperiaatteita hyväksi käyttäen. Koulutus on loistava ensiaskel kohti kokonaisvaltaisempaa ja asiakasta huomioivampaa valmennusta, jonka avulla voit auttaa asiakastasi pääsemään kitkattomammin omiin tavoitteisiinsa. 

Koulutuksen antia voi soveltaa työskenneltäessä niin painonpudottajien, painonhallintaa opettelevien, elintapoihinsa muutoksia tekevien, mutta myös elämän yleistä hallintaa harjoittelevien asiakkaiden valmennuksessa.

Koulutuksessa käydään läpi tyypillisimpiä valmennuksen aikana asiakkaan kanssa vastaan tulevia tilanteita ja niihin ratkaisuja. Koulutuksen kantavia periaatteita ovat käytännönläheisyys ja se, että koulutettavan on mahdollista ottaa koulutuksessa läpikäytävät työkalut käyttöön välittömästi. 

Jokaista aihetta pohjustetaan riittävällä teoriatiedolla, kuitenkaan menemättä aiheisiin liian syvälle niin, että käytäntö unohtuu. Tämän jälkeen aiheisiin paneudutaan harjoitteita tehden. Valmentajan on tärkeää oppia käyttämänsä menetelmät “kantapään” kautta niin, että asiakkaalle ohjeistaminen tapahtuu valmennustilanteessa sujuvasti selkärangasta. 

Koulutuksen teemoja:

  • Ravitsemus- ja muutospsykologian käytännön sovellukset
  • Asiakasprofilointi valmennuksen pohjana
  • Arvotyöskentely ja elämän arvojen analyysi tavoitteiden tukena
  • Tavoitteen asettelun merkitys elämäntapamuutoksessa
  • Elintapamuutosprosessi ja prosessivaiheiden tunnistaminen valmennuksen pohjana
  • Tapojen muodostumisen psykologiaa ja fysiologiaa 

Koulutus käydään kokonaisuudessaan verkko-opintoina, jolloin voit itse määritellä, missä tai milloin haluat opiskella. Koulutukseen  kuuluu omaan käyttöön ladattava menetelmäpankki. Näet otteen menetelmäpankista alta kuvia klikkaamalla.

Koulutus koostuu luentovideoista, joiden tukena on tulostettavat / ladattavat luentomuistiinpanot. Käytännöllisistä tehtäväosioista, joissa analyysit ja valmennusmenetelmät käydään läpi opiskelijan omaan elämään peilaten.  

Koulutusvideot ovat käytettävissä kolme (3) kuukautta koulutuksen rekisteröitymisestä laskien. Koulutukseen kuuluva menetelmäpankki sekä luentodiat ovat ladattavissa omaan käyttöön koulutusalustalta. 

Koulutuksen hinta: 570€ (sis. alv 24%)

Huomoithan, että mikäli päätät osallistua Psyykkisen valmennuksen perusteet -koulutuksen jälkeen kontaktiopetuksena järjestettävään Muutosvalmentaja-koulutukseen, hyvitämme koulutusmaksun lopullisesta hinnasta (1860€ – 560€ = 1290€). Hyvitysetu on voimassa yhden (1) vuoden Psyykkisen valmennuksen perusteet -koulutuksen rekisteröitymispäivästä. Lue lisää Muutosvalmentaja-koulutuksestamme täältä. 

Nyt voit maksaa koulutuksen myös erissä. Voit itse valita maksuerien määrän neljään maksuerään saakka. Laskutuslisä maksuerissä on 20€, muita kuluja ei tule. 

Ilmoittaudu koulutukseen mukaan täyttämällä tämän moduulin lopussa olevan lomakkeen kautta. Koulutusmateriaalit ovat kokonaisuudessaan käytettävissä heti koulutusalustalle rekisteröitymisen jälkeen. 

Mikäli haluat lisätietoja koulutuksesta tai muihin asioihin liittyen, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen:

info@jonnaheinonen.fi 

 

TYYTYVÄISYYSTAKUU!

Mikäli et ole koulutukseen tyytyväinen, en minäkään ole! Tästä johtuen, saat rauhassa tutustua koulutusmateriaaleihin 7 päivän ajan. Mikäli tämän jälkeen tuntuu siltä, että et halua koulutusta jatkaa, palautan koulutusmaksun kokonaisuudessaan! 

HUOM!
Koulutus on tällä hetkellä kehityksen alla. Voit lähettää alla olevan lomakkeen avulla viestin, mikäli haluat tiedon kun koulutus järjestetään seuraavan kerran.

Ilmoittaudu koulutukseen täyttämällä alla oleva lomake:

12 + 7 =

Share This