Nyt alkaa KaloriKapina!

 

Oletko valmis aloittamaan matkasi kohti tulevaisuutta, jossa paino, painonpudotus, syöminen tai kaikkien edellä mainittujen ajatteleminen ei enää hallitse elämääsi?

Haluatko oppia hallitsemaan painoasi tavalla, joka ei rajoita elämääsi millään tavalla?
Kuvittele hetki elämää, jossa sinun ei tarvitse kieltäytyä enää mistään. Tule mukaan oppimaan, miten kaloreiden laskentaa vastaan kapinoimalla hallitset jälleen oman syömisesi, eikä päinvastoin.

Tervetuloa mukaan
KaloriKapinaan!

Tiesitkö, että painonhallinnan ongelmat eivät johdu siitä, että syöt liian paljon herkkuja, harrastat liian vähän liikuntaa tai ylipäätään syöt enemmän kuin kulutat?

Tiesitkö, että laihduttaminen itseasiassa vaikeuttaa laihtumista?

Entä tiesitkö, että pysyvä painonhallinta ei vaadi tiukkoja kieltoja, dieettejä tai jatkuvaa asioista tai ruuasta kieltäytymistä? 

Uskoisitko jos sanoisin, että pysyvä painonhallinta onnistuu ainoastaan sillä, että opit sallimaan itsellesi aivan kaiken? Kyllä, aivan kaiken!

Kuulostaako aivan päinvaistaiselta, kuin olet aina ajatellut tai luullut? Kysyn vielä yhden kysymyksen…

Oletko koskaan ollut laihdutuskuurilla, herkkulakossa tai ostanut parin viikon “kesäksi kuntoon” -kurssin, joka lupaa painonpudotuksen helposti, vaivattomasti ja ennen kaikkea nopeasti. Kuinka ne ovat onnistuneet?

Saitko sen, mikä sinulle luvattiin? Jos sait, niin onko kurssilla luvattu taito, ominaisuus tai saavutus vielä sinun hallinnassasi?

Pysyikö herkkujen syönti herkkulakon jälkeen pysyvästi kohtuudessa? Pysyivätkö laihdutuskuurin aikana pudotetut kilot pysyvästi poissa? Entä pääsitkö kuntokuurilla unelmiesi kesäkuntoon ja edelleen olet siellä?

Mikäli näin on, ensimmäisenä onnittelen sinua ja toisena pyytäisin sinua lopettamaan aikasi tuhlaamisen tämän tekstin lukemiseen. Olet saavuttanut jo kaiken sen, mitä olet painonhallinnan saralla halunnut, etkä enää tarvitse minun apuani.

Toivotan vilpittömästi sinulle ihanaa, painonpudotuksesta ja laihdutusajatuksista vapaata elämää! 

Mikäli sen sijaan koit pettymyksen uskon, että minulla voisi olla sinulle paljon annettavaa!

Mistä sitten on oikein kyse?

 

Painonhallinnan ongelmien syitä on tutkittu jo vuosia ja vieläkään tieteen eri asiantuntijat eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen siitä, mistä maailmaa kurittava lihavuusepidemia johtuu.

Lääkärit syyttävät kehon fysiologisia epätasapainoisuuksia, terveyspoliitikot elintarvikkeiden verotusta, terveystieteilijät terveyspolitiikka ja ravitsemustieteilijät ruokavalioiden kehnoa laatua. 

Nämä kaikki syyt varmasti vaikuttavat, mutta itse väitän, että suurin osa etsityistä syistä ovat meille ihmisille täysin ulkopuolisia. Politiikan parantumisella tai suositusten julistamisella ei yksittäisen ihmisen painonhallinnan kannalta ole suurtakaan käytännön merkitystä. 

Se millä on merkitystä, tapahtuu kahden korvamme välissä. Ajatuksissa, asenteissa, omassa suhtautumisessa elämään tai vaikkapa nautintoon. 

Myöskään itsekurin määrä tai selkärangan vahvuus ei määrittele sitä, kuinka hyvin tai huonosti laihdutusprojekteissa onnistumme. Kyllä, sinulla on aivan yhtä hyvä ja vahva selkäranka tekemään muutoksia, kuin terveydellistä kiiltokuvaelämää elävällä naapurillasikin. Sinun tulee vain oppia, kuinka käyttää omaa selkärankaasi oikein.

Summa summarum: Kun opit tekemään omassa mielessäsi muutoksen, muu vartalosi seuraa kyllä perässä!

Mitä minä voin sinulle sitten tarjota sellaista, mitä netti ei olisi jo pullollaan?

En tarjoa sinulle pikakeinoja tai oikotietä onneen. Voin kuitenkin tarjota sinulle sellaista apua, jonka auttaa sinua koko loppuelämäsi ajan. 

En tarjoa sinulle valmiita ja tiukkoja ohjeita, joita voit ajattelematta noudattaa…siis niin kauan, kuin selkärankasi antaa myöden. Sen sijaan voin tarjota sinulle työkaluja, joilla voit rakentaa omanlaisen painonhallintaa tukeva elämän. 

En myöskään tarjoa sinulle valmiita vastauksia ongelmiin, sillä jos samat vastaukset toimisivat kaikille, ne eivät todennäköisesti toimi kenellekään. Ohjeiden sijaan tarjoan sinulle uusia oivalluksia, joiden avulla tulet näkemään painonhallinnan täysin uusin silmin. Entistä rennommin ja hyväksyvämmin silmin.

Mitä KaloriKapina-valmennus antaa

Kokonaisvaltaisen käsityksen siitä, mitkä osa-alueet vaikuttavat painonhallintaan ja kuinka paljon

Viikottaisia tehtäviä oman keskeisen ongelman löytämiseksi ja työstämiseksi

Runsaasti vaihtoehtoisia työkaluja, joiden avulla voit kokeilla, mikä tapa oman painonhallinnan kannalta on se paras

Lukemattomia oivalluksia, joiden turvin pysyvä painonhallinta on mahdollista myös valmennuksen jälkeen, koko loppuelämäsi ajan

Motivoivan valmennusalustan, jonka tehtäviä ja materiaaleja voit käydä täysin omaan tahtiin, missä ja millä mobiililaitteella tahansa

Jokaiseen aiheeseen liittyvän keskustelualueen, jossa voit käydä samanlaisten asioiden kanssa pohtivien kanssa keskustelua. Tai olla käymättä…

Kuuden (6) kuukauden valmennustuen, joka on ajallisesti hyvä alku pysyvään, terveelliseen ja rentoon painonhallintaan

Valmentajan tuen koko valmennuksen ajan

Mitä KaloriKapina-valmennus ei anna

Suoria ohjeita ja neuvoja, miten sinun tulisi toimia tai mitä ehdottomasti olla tekemättä

Ruokaohjeita ja reseptejä, joiden mukaan sinun tulisi arkesi ruokahuolto rakentaa

Kieltolistoja, mitä et saa syödä tai dieettivaihtoehtoja, jotka ovat juuri sinun ruuminrakenteellesi tai metaboliallesi se optimaalisin

Tiukkoja liikuntaohjeita siitä, mikä liikuntamuoto on painonhallinnan  kannalta tehokkain riippumatta siitä, pidätkö kyseisistä lajeista vai et

Tehokeinoja tai vippaskonsteja siihen, kuinka saada karistettua kiloja mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti

Valmentajan armotonta ruoskan heilutusta jokaisesta havaitusta repsahduksesta, jonka valmennuksen aikana teet

Vaihtoehtoja tai valinnan vapautta siitä, kuinka sinun tulisi oma elämäsi elää, sillä me valmentajathan tiedämme paremmin, mikä sinulle on parasta…eikö totta?

Oletko valmis ottamaan oman painosi jälleen hallintaasi…pysyvästi?

Ja sitten asiaan!

KaloriKapina on uudenlainen painonhallintavalmennus, jossa ei punnita ruokaa, lasketa kaloreita tai opetella kieltäytymään painonhallinnan nimissä yhtään mistään.

Kuten jo aiemmin mainitsin, KaloriKapina ei ole pikakonsti tai oikotie onneen. Valmennus kestää kuusi (6) kuukautta, jonka aikana opit itse tekemään oman terveytesi ja elämäntilanteesi huomioon ottaen parempia valintoja. 

Tarjon sinulle riittävästi tieteeseen perustuvaa faktaa siitä, miten ihmiskeho, mutta erityisesti myös ihmismieli painoon liittyvissä asioissa toimii. Tämän tiedon turvin sinun on helpompi tehdä omaan elämääsi liittyviä päätöksiä. Motivaatiosi siis luontaisesti kasvaa ja kehittyy. 

En kuitenkaan kyllästä sinua tiedolla, vaan pääpaino valmennuksessa on käytännön tekemisellä. Valmennus sisältää viikottaisia harjoitteita, joiden avulla saat lisää arvokasta tietoa siitä, miten juuri sinun mielesi ja sitä kautta myös vartalosi toimii.

Voit itse seurata omaa edistymistäsi valmennuksessa ja minä valmentajana muistuttelen sinua aika ajoin, jotta valmennuksessa läpikäydyt asiat pysyisivät kirkkaammin mielessä. 

 

Me kaikki olemme yksilöitä ja erityisesti tämä on otettu valmennuksessa huomioon. 

Koska kyseessä on kokonaisvaltainen valmennus ja puolessa vuodessa ehtii käydä monia asioita läpi, on myös sisältö hyvin monipuolinen.

Keskustelemme toki ruuasta ja sen vaikutuksista, mutta se on vain yksi osa valmennusta. Tämän lisäksi aiheita ovat mm. uni, stressinhallinta, ajanhallinta, tunnesyöminen, nälän- ja kylläisyyden tunnistaminen jne. 

Mikäli jokin ylläolevista aiheista ei ole sinulle tällä hetkellä ongelma, voit huoletta hypätä valitsemasi aihealueet yli ja keskittyä niihin, joiden kanssa haluat työskennellä tiiviimmin.

Ohessa näet tiivistetyn kaavion KaloriKapina-valmennuksen aiheista. Kuten näet, on kyseessä melko laaja ja merkittävä valmennus. Mutta niin on painonhallintaan liittyvät, elämää hyvin paljon häiritsevät ongelmatkin. 

Usein pysyvän painonhallinnan tiellä on aika…tai sen puute. Toisaalta painonhallintaan vaadittavien taitojen opetteluun ei ymmärretä edes antaa aikaa. Nyt sinulla on sitä!

Sinulla on kuusi kuukautta aikaa opetella uusia taitoja. Taitoja, jotka eivät ainoastaan paranna painonhallintaasi, vaan auttavat myös muilla elämän osa-alueilla. Stressi, unen puute tai sen huono laatu sekä ongelmat ajanhallinnassa rapauttavat helposti yleistä hyvinvointia. Nyt sinulla on käsissäsi valmennus, jonka avulla pystyt auttamaan itseäsi kokonaisvaltaisesti!

Aika paljon luvattu!

Niin on! Mistä voit sitten olla varma, että juuri tämä valmennus on sinulle sopiva? Et mistään, mutta juuri siitä syystä annan sinun tutustua valmennussisältöön omassa rauhassa kokonaiset kaksi viikkoa. 

Tämän jälkeen voit itse päättää jatkatko valmennusta loppuun saakka vai olisiko kenties jokin muuta tapa sinulle parempi.

En vaadi valmennuksen keskeyttämiselle mitään syitä tai perusteluja. Riittää, että ilmoitat keskeyttämisestä osoitteeseen:

info@makiamental.fi

Kun ilmoitat halusi keskeyttää valmennus 14 vrk:n kuluessa valmennuksen ostohetkestä, palautamme sinulle koko valmennuksen hinnan täysimääräisenä. 

Onko sinulla enää mitään syytä olla hyppäämättä mukaan KaloriKapinaan?

Kerronpa sinulle vielä hieman itsestäni. 

Nimeni on Jonna Heinonen, Terveystieteiden maisteri ja laillistettu Ravitsemusterapeutti, Liikunnanohjaaja (AMK), Valmentaja, kouluttaja ja kirjailija.

Olen erikoistunut syömisen psykologiaan sekä muutosvalmentamiseen. Olenkin valmentanut elämäntapamuuttujia jo kymmenen vuoden ajan, mutta tämän lisäksi myös kouluttanut muita valmentajia onnistumaan omien asiakkaidensa kanssa entistä paremmin. 

Luennoin ympäri Suomen tapojen voimasta, rennosta syömisestä sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin hallinnasta. Voit tutustua tarkemmin minuun täältä

 

No entäpä sitten se hinta?

Luulisi puolen vuoden valmennuksen maksavan maltaita. Tämä valmennus ei kuitenkaan vie talouttasi ahdinkoon, varsinkin kun valmennuksen annista tulee olemaan sinulle hyötyä koko loppuelämäsi ajan.

Koko valmennuksen hinta on yhteensä: 149€

Siis alle euron (0,81€) päivässä!!!

Nyt on sinun aikasi ottaa se ensimmäinen askel kohti pysyvää painonhallintaa. Voit tehdä sen siinä tahdissa, kuin itse määräät ja keskittyä juuri niihin ongelma-alueisiin, kuin itse haluat. 

Käy valmennusta millä mobiililaitteella haluat, missä ja milloin tahansa. Laiturin nokassa, ruuhkabussissa, lenkkipolulla…paikan ja ajan sinä valitset itse. 

Muista, että voit rauhassa tutustua valmennukseen 14 päivän ajan ja vasta sitten päättää haluatko jatkaa loppuun saakka. Voin antaa sinulle tämän takuun, sillä tiedän että tulet vaikuttumaan valmennuksen kokonaisvaltaisuudesta. Uskon, että vakuutut jo ensimetreillä siitä, että tämä valmennus on juuri sinua varten!

Olet vain yhden klikkauksen päässä polusta, joka vie sinut kohti pysyvää painonhallintaa. 

Maksun jälkeen, saat välittömästi pääsyn valmennusalustalle ja voit aloittaa matkasi kohti parempaa elämän- ja painonhallintaa.

Saat käyttöösi koko kuuden kuukauden valmennusmateriaalin kerralla, jota voit käydä läpi haluamaasi tahtiin. Mikäli kahden viikon kuluessa mielesi muuttuu ja haluatkin kokeilla jotain muuta, ilmoita siitä meille ja palautamme rahasi täysimääräisenä.  

Tulen olemaan kanssasi koko valmennuksen ajan ja niin ovat jo sadat muutkin valmennuksen läpikäyneet. Saat tukea ja vastauksia sekä minulta, että muilta valmennuksessa mukana olevilta. Puoli vuotta voi tuntua pitkältä ajalta, mutta sinun ei tarvitse käydä valmennusta yksin. 

 

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan ja nähdään valmennuksessa!

Terkuin

Jonna Heinonen

Share This